Catalogul Gospodarilor din Romania

Catalogul Gospodarilor din Romania

Salutare Dragi Gospodari

"Unde caut și ce găsesc ?!" . De multe ori ne lovim de întrebarea aceasta care dincolo de pertinența-i valoare aduce  un aer de susceptibilitate chiar și pentru lucrurile bune. Cum s-ar spune e prea frumos ca să fie adevărat. 

Zeci, sute de gruprui de Facebook, zeci de site-uri care mai de care s[ impingă in față sponsorul, ce să mai un haos total din care prea pușini înteleg ceva și mai cu seamă cei care chiar caută informații veritabile. Nu, nu sunntem mai cu moț, dar ne străduim din răsputeri să oferim lucruri pe care oamenii chiar să poată să le foloseasca într-un proiect care poate aduce doar satisfacția lucrului  bine făcut. 


Un catalog cu validare manuală

În primul rând dorim să construim o comunitate curată de oameni veritabili, iar când vorbim despre veritabilitate această este cotată și generată de autenticitatea fiecărui membru în parte, sunt mulți proprietari de ferme dar nu toți sunt fermieri  sau crescători de animale , așa cum sunt multe afaceri cu  produse tradiționale românești  dar nu toate produc în România. Analogia poate continua dar înțelegeți ideea. Procesul curativ care stă la baza aprobării în catalogul gospodarilor români este poate identic cu cel al aceluia care cu adevărat caută un fermier, un crescător de animale, un magazin , o băcănie care chiar oferă ceea ce spune. Mai exact strângem informații din toate sursele posibile, analizăm și citim părerile altora despre gospodarul in cauză, verificăm date fiscale, certificate, într-un cuvânt exact ce ar face un gospodar conștiincios. O muncă grea, de sisif dar care cu răbdare și voință suntem siguri că va da roade.

Un alt aspect important il reprezintă facilitatea accesului la informație, pentru că degeaba informația valorează ceva dacă este greu accesibilă sau uneori chiar deloc. De aceea facem eforturi susținute pentru dezvoltarea continuă a platformei mai ales pe partea de mobil. Peste 70% din utilizatori accesează internetul de pe un dispozitiv mobil, ceea ce face ca un volum mult prea mare de informații aruncat spre vizitator fie să-l descurajeze fie să-l contuzioneze. Fapt pentru care site-ul prezintă o versiune imbunătățită pentru dispozitivele mobile, gândită să ofere acces rapid și concret , fara distragerea atenției, fără reclame enervante, Lucrăm intens pe această parte și actualizăm constant în funcție de feedback-ul primit.


Cum mă înscriu ?

Cum te înscrii în catalog ?! Nimic mai simplu, îți creezi contul și cel mai important lucru, completezi toate informatiile despre tine sau afacerea ta , cerute in pagina de profil. In momentul în care un utilizator își completează profilul în întregime, acesta notifică un operator în vederea începerii procesului de validare. De obicei durează cam o zi dar pot exista și exceptii. Simplu, nu ?! :)

Prin urmare, dragi fermieri, crescători de animale, producatori autohtoni înrudiți cu domeniul agricol și nu în ultimul rând comercianți autentici de produse tradiționale românești, vă asteptăm cu drag și interes să vă alăturați comunității și proiectului nostru.Desigur la fel de nerăbdători vă așteptăm și opiniile și sugestiile voastre pe adresa noastră de mail , prin formularul de contact sau pe pagina noastra de Facebook .