Piata Agroalimentara Virtuala

Piata Agroalimentara Virtuala

Piața agroalimentară virtuală este locul unde fermierii și producătorii locali își pot promova produsele din propria gospodarie, gratut. 

In general cel mai greu pentru micul și mediul producator agricol român este munca depusă in promovarea și crearea drumului din propria gospodărie pana pe masa clientului. Știm că birocratia in cele mai multe cazuri reușește să facă acest drum anevoios si uneori chiar imposibil. Nu punem la dispoziție soluția  magică prin care acest neajuns dispare ci doar o unealtă digitală și gratuită prin care toți aceia dintre voi care vă regăsiți în acest scenariu, o pot folosi spre a-si crește popularitatea atât a produselor cât și a propriei afaceri.

Categoria Piața Agroalimentară pune la dispoziția voastră un loc în care utilizatorii online pot deveni posibili clienți și care aceștia gasesc produse si subcategorii de produse exact ca într-o piață autentică. De fa fructe și legume , lactate și brânzeturi, până la carne și mezeluri majoritatea producție proprie. Posibilitatea adăugării unui numar nelimitat de produse și a nunui profil public aferent fiecărui utiiator, oferă acestuia prilejul de a-și transforma profilul într-un magazin online.

Peste 40% din cautările online cu referire la domeniul agroalimentar sfarșesc către marile lanțuri de supermarket-uri, procent care prin munca și investitie în promovare poate ajunge direct  catre producatorii agricoli, evitand astfel intermediarul ți aducând profit direct producatorului. Agro-Market pune la dispozitie unelte care să ajute la susținerea și la promovarea producătorului. 

Prin urmare dacă și tu ești un producator agricol, un fermier sau doar un simplu gospodar care dorește sa se facă cunoscut de cât mai mulți potențiali clienți te așteptăm cu drag sș te alaturi echipei noastre și să folosești cât mai bine unelte pe care noi ți le punem la dispoziție !

Catalogul Gospodarilor din Romania

Salutare Dragi Gospodari"Unde caut și ce găsesc ?!" . De multe

Citeste 02.05.2017