Promovare Fermieri si Producatori de produse agricole


Fermier sau producător de materie primă in domeniul agrar ?! Agro-market.info este locul potrivit pentru promovarea afacerii sau produselor tale. Punem la un loc cererea și oferta !

Produsele naturale, produsele bio și mai cu seamaă cele românești sunt la mare căutare în ziua de azi. Din păcate aceste bunătăți ajung greu sau deloc pe masa consumatorului, și in special pe masa consumatorului urban. Dificultați logistice , acces restricționt de volum sau pur și simplu lipsa informației conduc la acest minus. Pe Agro-Market.info ne dorim să punem în legătură fermierii și producătorii cu cei care caută și doresc produsele acestora dar și să facilităm contactul intre fermieri și producatori.

Ne dorim să aducem gustul autentic românesc de țara pe masa a cât mai multor consumatori și totodată să punem in legatură directă gopodarii între ei.

Cât te costă ?! În afara celor 2 minute creării contului și adăugarii anunțului , totul este gratuit. Nu există costuri ascunse, nu există limitări și nici măcar reclame. Tot serviciul este pus la dispoziția ta absolut gratuit.

Așadar nu mai aștepta și dacă nu ești încă membru al portalului Agro-Marget.info , folosește butonul de mai jos și intră în comunitatea noastră.

Durează doar 2 minute și este complet gratuit!

Promovare Gratuita