Sergiana Group

Sergiana Group

0 review-uri - 0

.În 2017, Sergiana Grup reunește o fermă și un complex zootehnic aflate în imediata apropiere a Brașovului, o rețea de 54 de magazine și distribuție proprie, dar și cele mai bune restaurante în Brașov și un centru de evenimente - Sergiana Center. Totul, cu dorința de a oferi mâncare bună din produse românești - perfect controlabile de la ingrediente, până la vânzarea în prăvălii.

Ingrediente locale și tehnici de preparare actuale. Obiceiuri moștenite de la crescătorii de animale de pe colinele Transilvaniei și produse care ajung în toate zonele țării. Gust românesc și recunoaștere internațională.

La ferma proprie din Șercaia creștem animalele în cele mai moderne condiții, pe pășuni nealterate. Aici le hrănim cu cereale pe care le achiziționăm și le cultivăm, și cu nutrețuri pe care le facem noi! Hrănirea și bunăstarea animalelor face parte din misiunea Sergiana. La fel și păstrarea valorilor din Ţara Bârsei şi Țara Făgăraşului, unde am învățat că pentru a avea animale bune trebuie să ai grijă de ele, să te pricepi şi să munceşti mult. Prin urmare, ne-am angajat să protejăm tradițiile vechiului meșteșug de măcelarie ca să oferim produse din cea mai bună calitate. Dar și să folosim rețetele de altădată pentru toți românii.

Gustul Sergiana pornește din comunitățile în care ne-am născut și pe care vrem să le creștem. Mai mult decât impactul social al afacerii noastre asupra zonei, felul în care Sergiana a prins viață este, în mare parte, din atitudinea noastră față de mâncarea bună: fiecare bucată de carne are rostul ei, și, cel mai important, trebuie gătită curat


Locatie

Sergiana Center, Strada Mihail Kogălniceanu, Brașov

Dăcă ești proprietarul acestei entități Revendică-ți Contul

Produsele și Serviciile Producatorului


Notele Producatorului


Momentan nu exista nicio evaluare acordata acestui utilizator.